Zorgriem demonstratie
Voor zorginstellingen biedt de Zorgriem de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te verzorgen. U ervaart de Zorgriem in de praktijk en u heeft de gelegenheid om alle vragen te stellen. Tevens kunt u kennismaken met de MtagBOX indoor dwaaldetectie oplossingen.

Vele zorginstellingen zoals ’s Heeren Loo, Florence, Archipel, Vivent, Amarant, Kempenhaeghe etc zijn u voorgegaan en hebben de Zorgriem opgenomen in hun zorgdiensten portfolio. Zowel hun zorgverleners als mantelzorgers en cliënten maken gebruik van de Zorgriem dienstverlening .

Wilt u als casemanager dementie, vereniging, stichting, belangenorganisatie, zorgverzekeraar, zorginstelling, zorgwinkel etc ook de Zorgriem opnemen in uw dienstverlening of winkel met de bijbehorende voordelen, kortingen en ondersteuning dan kunt u hier contact met ons opnemen.

In het onderstaande filmpje ziet u de ervaring en toepassing van de Zorgriem in een zorginstelling. Zij maken gebruik van de speciale Zorgriem versie de zogenaamde ZorgriemCall met valdetectie.

Beurzen
De Zorgriem is regelmatig aanwezig op zorg- en dementiebeurzen.  Op deze beurzen kunt u zelf de Zorgriem ervaren en welke voordelen het voor u biedt.

Heeft u binnenkort een beurs en wilt u de Zorgriem ook tonen op uw beurs dan kunt u contact opnemen via info@zorgriem.nl