De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor de doelgroep die te maken heeft met Alzheimer en overige vormen van dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De persoon kan de Zorgriem eenvoudig bij zich dragen in de broek en jaszak, tas of het kan om de riem worden geschoven. In de meeste gevallen wordt het om de riem geschoven zodat het stevig is bevestigd.

Direct bestellen? Klik hier | De Zorgriem brochure? Klik hier.

article-page-main_ehow_images_a08_71_hk_types-crime-against-elderly-800x800Met uw eigen computer, notebook of PDA kunt u ieder moment 24 uur per dag via het Internet de persoon lokaliseren en terug vinden. U hoeft niets te installeren op uw computer, simpelweg gebruik makend van een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op de Online Portaal. Het wordt veel gebruikt door mantelzorgers en zorginstellingen in situaties met Alzheimer en dementie.

Daarnaast kunt u denken aan kinderen, senioren en overige beveiligingssituaties. Doordat u direct weet waar de persoon zich bevindt kan de doorlooptijd van hulpopvolging zoveel mogelijk worden bekort in het geval van calamiteit. De Zorgriem wordt geleverd als een totaalpakket. Het Zorgriem pakket is volledig geconfigureerd en getest. Zodra u het Zorgriem pakket heeft ontvangen is het direct klaar voor gebruik. Het is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen. Meer informatie vind u bij veelgestelde vragen.